Ook dit jaar wordt er weer een AA-Al-Anon Conventie gehouden. Klik hier voor meer informatie.

AL-ANON FAMILIE GROEPEN

voor familie & vrienden van alcoholisten

Al-Anon Familie Groepen vormen een vereniging van familie en vrienden van alcoholisten. die (misschien) nog steeds drinken, die in AA of op een andere manier nuchterheid hebben gevonden of die misschien niet langer deel uitmaken van ons leven.

Al-Anon is een unieke gemeenschap, die bestaat uit mensen, van verschillend ras en geloof, uit vele landen en alle lagen van de bevolking met maar ťťn doel: de familieleden en vrienden van alcoholisten te helpen, zonder bindingen met sektes, kerken, politieke organisaties, of welke andere instellingen dan ook.

In de Al-Anon Familie Groepen bespreken we onderling onze ervaringen en geven elkaar kracht en hoop bij het oplossen van onze problemen. Wij geloven dat alcoholisme een gezinsziekte is en dat verandering van levenshouding kan bijdragen tot ons herstel.

We doen dat door het programma van de Twaalf Stappen te volgen, door te proberen oplossingen te vinden voor de problemen die wij allemaal heb-ben met de angst, de onzekerheid en de scheefge-groeide gezinsverhoudingen waarmee de ziekte van het alcoholisme gepaard gaat. We leren hoe wij een zinvol en bevredigend leven kunnen leiden.

Het lidmaatschap is gratis. Al-Anon voorziet in haar eigen behoeften door vrijwillige bijdragen van de leden.

Wij zouden het fijn vinden iets van u te vernemen!
Laat het ons a.u.b. weten als u vragen hebt of als u meer informatie of hulp van ons wilt ontvangen.

E-mail


OfficiŽle WebSite van Al-Anon Familiegroepen Nederland - Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam: 40465677
© Copyright 2007 Al-Anon Nederland

Al-Anon Familiegroepen Nederland is niet verantwoordelijk voor andere internet pagina's die de indruk wekken Al-Anon Familiegroepen Nederland te vertegenwoordigen.
Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming vooraf teksten en/of afbeeldingen van deze site te kopiŽren of te wijzigen.